14 mars 2013

Malin Malin

Det är kallt. Sjukt kallt ute, det är i mitten av mars och påsken närmar sig. Tankarna går till dig när jag ser allt detta påskris och kycklingar som börjar dyka upp i affärerna. Det är påsken och minnet av påskfesten som närmar sig.

Jag minns hur du längtade efter påskfesten. Att du beställt en randig tajt klänning på nätet. Hur du bestämt vad du skulle bjuda på och vilka som skulle komma på festen.
Jag minns att du började gråta när läkaren sa att du borde ställa in festen för att du ända inte skulle orka. Men vi som var där vid dig visste hur viktig denna fest var. För det var inte bara en fest. Det var också en målbild du hade. För att när påskfesten kom så skulle du vara frisk.

Jäkla läkare att säga så, jäkla läkare att inte ta dig på allvar.

De slarvade med ditt liv. De var oaktsamma, och det är förjävligt!

snart tre år har gått sen du lämnade oss. Det suger. jag saknar dig så himla mycket. Det känns så overkligt. Vart är du nu?

Du är saknad 

2 kommentarer:

  1. Vi hoppas verkligen att det finns en himmel med Änglar och att du finns där och har det så bra! Vi saknar dig så, det känns som det var igår det hände. Vi tar en dag i taget och försöker ta oss vidare. Men Du ska få din påskfest i år! Mamma

    SvaraRadera
  2. Så sorgligt.. Världens vackraste ängel <3

    SvaraRadera