11 december 2012

Tolfie!

Det var längesedan jag var inne på bloggen nu, varje gång jag går in så blir jag så otroligt ledsen. Tänker på dig varje dag. Vi pratar ofta om dig här hemma och tänder ljus.
Det är helt otroligt vad mycket vi gjort tillsammans.

Vi var på Liseberg i onsdags och då kom jag på att jag inte varit där på länge, senaste gången jag var där var med dig. Lana var pytteliten och du hade köpt en fin vinterkappa till henne. Du ville att hon skulle till Liseberg och dricka varmchoklad, trots att hon bara var några månader gammal. Vi åkte dit och hade så mysigt <3 p="p">Du lyckades alltid få det att bli så mysigt. Kan ju säga att jag inte lyckades med det när jag och barnen var där nu senast, det var kallt och vi frös allihop, brände oss på chokladen och var griniga. Julen den är din finaste Malin, som du pysslade och fixade. Jag och tjejerna gjorde pepparkakshus i veckan och oj va fult det blev. Men jag berättade att tant Malin minsann gjorde de finaste pepparkakshusen i världen. Med rök ur skorstenen och allt!
Här är Lanis med den fina kappan.


Vi var hemma hos min mamma och åt middag. Här busar vi med mamma som tar kortet.
Alla skulle peta i näsan. 

Vi åker till Costa Rica den 13e. Oj, vad jag kommer att tänka på dig när vi är där. Den finaste resan jag haft. Önskar så att du kunde följt med nu. <3 alltid="alltid" du="du" enorm.="enorm." finnas="finnas" hj="hj" i="i" kommer="kommer" mitt="mitt" nbsp="nbsp" p="p" r="r" rta.="rta." saknaden="saknaden">

Som du älskade Lana, jag är säker på att du hade älskat Kristina lika mycket, de är fina tjejer.

Massor av kärlek till dig <3 p="p">Du kommer för alltid att vara min bästastevän!
<3 p="p" sandra="sandra">

3 kommentarer:

 1. Kram Sandra och ha en underbar semester hjärtat.

  SvaraRadera
 2. Kram Sandra och ha en underbar semester hjärtat.

  SvaraRadera
 3. Underbart skrivet Sandra. Jag tycker att det är så fint att Malin får leva kvar i eran familj. Kam bara se framför mig hur Lana och Kristina visualiserar pepparkakshuset med den rykande skortstenen.
  Puss fina du
  //Kim

  SvaraRadera