3 december 2012

Jul pynt

Det har hjartat fick jag av Malin nar vi var mindre. Den har den basta platsen i granen varje ar.
Jag har haft en dalig attityd till julen 2010, 2011. I ar tog jag tag i det hela och tankte att jag ska gora som Malin skulle ha gjort, alltsa forbereda som en landslagsmedlem i julmys-OS. Allt eller inget. Min tanke ar val lite att jag ska minnas Malin pa sana har vis. Fina, glada vis. Har bakat pepparkakor, akt till IKEA for julmust och lussekatter. Drog David till "tree lightning ceremony" i downtown. Grat en skvatt nar jag tande forsta ljuset i adventsljustaken men sen tankte jag "nu javlar" och drog fram alla ljuskedjor vi hade. Bestamde att det var for lite och skickade ivag David for att kopa mer.

Klattrade upp pa taket for att hanga upp ljusen a'la Amerika stil. Blev jatteirriterad pa allt trassel och ramlade nastan ner. Mitt i allt landade en fjaril pa ljusslingan och satt dar en stund. Jag satte fram min hand och den klattrade upp. Satt sa lange pa min hand att David tog ett kort. Sa har ar jag, pa taket med en fjaril mitt i julpysslet.
Har bestamt att jag ska ga in for det har varje ar. Pynta, baka, pepparkakshus fullt ut, inga halvmesyrer. Om vi far barn sa ska jag forklara att sa har gor vi for att vi lart oss av mastaras mastare, Malin Tolf. Hon visste precis vad julen handlar om. Kram pa er alla, saknar er.

1 kommentar:

  1. Du är bäst lilla Ida tror att du fått en vink från Malin hon vill att du skall göra detta Puss o Kram. Meidi

    SvaraRadera