20 oktober 2010

Ja du Kim, konstigt var det och konstigt är det.... För några dagar sen var jag vid hennes grav tre gånger på två dagar, jag la en sten där och det var bara overkligt, det är så overkligt!
Jag har haft så många dagar nu då jag saknar ihjäl mig!! Tänk om hon bara kunde vara med oss och skratta! Tänk vad vi har skrattat!! Jag kan höra och se Malins skratt. Ingen skratta som hon! Så man blev skrattig bara av att skratta med henne! Hon var inte klok! Alltså på ett bra sätt... Malin och jag kunde bara kolla på något och fatta exakt vad den andra tänkte. Jag blir så glad då jag tänker på det. Men sen kommer andra sekunden då jag blir alldeles ledsen för jag kan inte göra det igen. ÅÅÅÅ MAAAALIIIINNN!!! Nu har jag så mycket saker som jag bara vill berätta som just DU skulle förstå och vilja höra och du skulle skratta! Men du....Jag tror du skrattar! Jag vet att du skrattar! Det skulle vara konstigt om du gjorde nått annat!
Jag älskar verkligen dig fin, finaste Lurk!

5 kommentarer:

 1. tårarna bara sprutar. uff. fint skrivet bästaste vän <3

  SvaraRadera
 2. <3
  Visst kunde hon alltid få en att skratta.
  Många av de bästa dagarna i mitt liv har jag haft med Malin!
  Saknar

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Er det finns ingen som kunde skratta som Malin. Vi satt ibland och tittade på roliga filmer och skrattade så vi grät. Men nu skrattar jag inte längre nu bara gråter jag. Vi saknar dig så våran Malin. Mamma

  SvaraRadera
 4. Ja, många minnen finns... Glömmer aldrig när vi var på väg hem från nån fotbolls cup. Malin tyckte det var sååå tråkigt på bussen, så det slutade med att hon packade upp vissa väskor för att få tag på olika saker och så byggde hon en koja längst bak i bussen...sen var den bussresan inte så tråkig längre ;0)

  SvaraRadera