1 september 2010

4 månader har gått

Nu har det gått fyra månader utan Malin. Jag har gått in i ett stadie där jag tänker att hon och jag får prata snart, för hon kan inte nu men hon kommer tillbaka. Det är bara så overkligt. Känns inte ok någonstans.

Dagen innan Malin dog var vi ute och åt på tabazco. Hon var så himla fin, hade klänning och fixat håret och var sminkad. Hon v ar så levnadsglad och vi pratade om påskfesten, om sommaren... Ja om framtiden.

När vi ätit klart och klockan började närma sig medicindags på sjukhuset så körde hon hem mig och åkte sedan direkt till sjukhuset.

På morgonen fick jag det här mailet (delar av det):
"
den 1 maj kl. 06:48

Vet inte vad som hände i natt men trassel blev det å jag har inte sovit utan bara fått spruta i magen och nya provtagningar på morgonen.. nått fel på andningen.. Kan inte andas normalt.. typ som astma fast värre, och går inte över..

"

Senare så ringde hon upp, vi pratade. Då hade hon lättare att andas. Hon sa att de på avdelningen inte var oroliga för henne så då var hon heller inte det.

Sen pratade jag och Malin inte mer, nästa gång jag hörde om Malin var det från hennes mamma, Meidi. on ringde mig vid 19.30 och berättade den HEMSKA nyheten.

Fy fan!

saknar dig så Malin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar