22 maj 2013

Tvi vale! Som de gamla grekerna sa..

Nu slog klockan om och det är min födelsedag.. som jag själv glömde bort i allt jobb och jox.. Men Meidi ringde och påminde mig för ett par dagar sen.. hahaha tack 'Mamu'!
Det var vid min födelsedag 2007 jag för första gången träffade Malin. Jag tror det var min arbetskollega Sandra, som skulle komma i sällskap av Anso och Julia, som messade och frågade om en jättesnäll och gullig tjej fick följa med till mitt kalas 'Jag lovar att hon inte bits.. Malin heter hon..'  Självklart! sa jag. hAHa så rätt hon hade..
Det var nästan 40 pers hemma i min tvåa.. minns att jag fixat namnskyltar av just den anledningen, det var så många från olika vänskapskretsar. Och jag växlade endast ett fåtal meningar med Malin. Hon var, tro det eller ej, något tillbakadragen. Men inte på ett otrevligt sätt. Jag tror det var hennes sätt med så pass många nya bekanskaper. Men hon var såååå fin minns jag att jag sa till Anna. Kolla bara hur precis rätt hon klätt sig, färgkombinationen.. hela outfiten. Fantastisk!
Om jag minns rätt så hade hon och Julia funderat över vad man köper till en helt okänd människa i födelsedagspresent.. Malin kom på det; en tårta där det stod 'Grattis Micke 29'.. tror det var nåt annat lustigt skrivet med, minnet sviker en aning..

Efter detta var Malin inblandad i exakt alla festligheter i tillvaron.. Jag saknar henne enormt, och ännu mer i dessa tider..

 (Och ja, det stämmer, jag har karatedräkt och sombrero....)


3 kommentarer:

  1. Det var så fint skrivet och vilka fina kort. Gud vad vi saknar henne!
    Mamma

    SvaraRadera
  2. Man tror att kanske sorgen ska bli uthärdlig men det blir den inte den är mer och mer outhärdlig.Förstår att det är så här nu livet ut! Saknar dig så! Mamma

    SvaraRadera