30 juni 2012

Min fotbollstjej

Festival i stan. Glada människor, karuseller, överfyllda uteserveringar, uppträdanden och så Aroscupen i fotboll. Du har vunnit Aroscupen Malin. Vi hade ett väldigt bra lag och visst var du en av de bättre. Du var nära att ta en plats i det lag som åkte till Halmstad på Elitflicklägret. Men intresset och den där riktiga motivationen fanns inte riktigt. Det var så fantastiskt att få vara med som ledare och tränare för ditt lag. Jag lade ner mycket tid och energi för alla andra tjejer men det är klart att det var en otrolig förmån att få ha dig, min egen dotter, i det här fantastiska tjejlaget. Tänk så mycket vi har upplevt tillsammans. Alla cuper, resor och läger. Kommer du ihåg när jag spökade för hela laget i Rävnäs. Alla grät och ville åka hem till mamma. Då tyckte jag att jag hade gått för långt men med åren blev det en kul grej som alla skrattar åt än i dag. Så småningom kom andra intressen men passionen för fotboll behöll du och också glädjen att träna och röra på sig. Nu så här i EM-tider är saknaden extra tung. Jag vet att vi hade suttit hemma tillsammans framför TVn med chipspåsen och coca colan. Om du nu inte hade åkt till Ukraina och sett Sveriges matcher live förstås. Så som du gjorde när Sverige spelade EM i Portugal. Men då ringde du flera gånger om dan och berättade om allt som hände./Pappa/

3 kommentarer:

  1. Vad du än tänker Hasse så får du ALDRIG ångra att du spökade. Det knäckte ju varenda skräckfilm med hästlängder. Vilka underbara minnen jag har från fotbollstiden mycket tack vare dig och Malin. Stort tack för det!

    SvaraRadera
  2. Spökandet var en hit - särskilt masken du köpte. Vi samlades ofta i Malins och Idas rum och läste spökhistorier. vi försökte ju hämnas på dig ibland också. En gång öppnade vi din tandkräm och bytte ut innehållet till en mjöl- och vattenblandning.

    Jag har också många härliga fotbollsminnen. Tack för att du tränade och stöttade oss i alla år!

    Kram Anna - nr 5

    SvaraRadera