8 mars 2012

Lilla Lana blir nu 4 år!

Hon tror att du är en Ängel och det hoppas vi också. Vi har skickat födelsedagshälsning från dig, hon var ju ditt Gudbarn men nu är hon vårt och Kristina också, som du aldrig hann träffa.
Vi förstår fortfarande inte vad eller varför det som hänt dig. Tyvärr tror jag inte på något liv efter detta - Men - om det finns så hoppas jag du har det så fint! kramar Mamma ! Vi alla saknar dig så mycket Älskade Malin!

2 kommentarer:

  1. Så fint av lilla Lana att kalla Malin för ängel. Jag tror inte heller på något liv efter detta men en ängel är iallafall någonting fint för mig och det stämmer ju bra in på Malin. Jag var vid Malins grav i förrigår och tände ett ljus. Det brann redan 10 ljus så mitt vart det elfte. Det är alltid så fint vid graven. Så härligt att se. Saknar Malin. Kram Linnéa

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är så fint att ni fick ta över Malins ärofyllda uppdrag.
    Jag tror också att Malin är en ängel, det är iaf mitt sätt att bearbeta detta. Jag tänker ofta på Malin. Hon var en otrolig människa. Saknar henne ofta. Det finns så många tillfällen som jag undrar om hon hade följ med, vad hon hade sagt, gjort..
    Saknar henne så mycket!!
    /kim

    SvaraRadera