10 mars 2011

Idag är det ett år sen..

Malin åkte ambulans till Lasarettet för att hon hade så ont i ryggen. Men hon blev hemskickad efter att dom hade lyft på benet och sagt att hon hade ischias, och en sköterska sa att lite ont i ryggen har vi väl alla haft, även fast hon inte kunde resa sig upp eller gå. Men men lite Alvedon och ett par kryckor tyckte dom var rätt behandling. Det är svårt att acceptera att vi har en sådan läkarvård på akuten.
Vi saknar henne så. Mamma Meidi

2 kommentarer:

  1. Satt för ett år sen i Er stuga i Sälen o pratade me Malin om att hon ändå skulle försöka komma dit dagen efter om hon orkade köra...då läkarna sa att d va inget allvarligt... Kan inte förstå detta! Saknaden efter henne e så stor! Älskade vän!!
    Många kramar till Er Meidi!

    SvaraRadera
  2. Senast idag satt jag i bilen och tänkte på just detta...åkte upp mot Oxbacken och tänkte..här körde Malin varenda dag och nu finns hon inte längre!! Jag kommer nog aldrig förstå...jag fick en liten tid med henne som vän vid min sida...men hon har lämnat spår för evigt...på mig..den där tjejen med snelugg i mellanstadiet...som hon så fint uttryckte det :)

    All kärlek till malins anhöriga och nära!

    SvaraRadera