26 juni 2010

Älskade vän saknar dig!

Jag har länge velat skriva men inte kunnat...vill inte förstå att du är borta!
Kommer på mig själv att jag går runt och försöker hitta ett sätt att få dig tillbaka, men det går juh inte...jag är så arg och ledsen, saknar dig något otroligt mycket min älskade vän.
Jag hoppas det finns något fint efter detta liv på jorden och vi en dag möts igen...då ska jag massera din rygg, killa dig i håret och smörja in dig med body butter, kanske till och med göra tacos.

Vi lärde känna varandra för ca. 9år sedan, men det känns som vi alltid känt varandra, vi kom varandra så nära. Efter 2 stora resor ihop, bilade till Portugal när vi precis tagit körkort och Costa Rica resan med otroligt fina minnen.
Aporna i träden runt huset, söta 1:a dagen, sedan otroligt irriterande, lät hela nätterna. Vi åkte linbana i djungeln, tuffa var vi och sedan den ständiga kampen att bli bruna...eller röda?

Påhittig som få och busig som tusan det är du min vän. Vi var så rädda för kackerlackor, ormar och denge m.m så vi lindade in oss i myggnät på kvällarna, såg ut som puppor.
Vi spelade kort och den som förlorade skulle gå till de super äckliga toaletterna (kom Malin på) och stänga dörren slå toalettlocket upp och ner 10gånger . Vilken idé men vi gick med på det!
Gissa vem som förlorade, jo Sandra, fick gå in på toaletten det var stopp i och hade inte bara en eller 2 utan 3 bajsar. Malin skrattade så hon grät, kan fortfarande se dig fnittrandes så tårarna rinner och sedan en liten nick "varsågod sätt fart". Och in gick jag och gjorde det vi kommit överens om att förloraren skulle göra när jag kom ut mådde jag super illa, du skrattade fortfarande och sa "hahaha tänk att du gjorde det, hade jag aldrig gjort...vad äckligt".
Din lilla bus säger jag bara, älskar dig så otroligt mycket och är otroligt tacksam för de fina stunder vi haft, det är många! Jag har alltid sagt att du är som en syster och hade jag varit en man hade jag friat på en gång finns ingen som du!

Du finns i mitt hjärta för alltid, min ängel <3

Sandra, Daniel, lana och Kristina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar